Donació d'Equipament per part del Rotary Club Banyoles a la Clínica Salus Infirmorum

13/04/2021
Donació de un nou aparell de rehabilitació Kinetec
Moment del lliurament de l’equipament Kinetec per part del Rotary Club Banyoles, representat pel Sr. Joan Sala (Vice-President), el Sr. Quim Vidal (Secretari), el Sr. Joan Branyas (President electe) i la Sra. Anita Haberkorn (Presidenta). En nom de la Clínica Salus reben el Kenetec el Dr. Josep Lloveras i el Dr. Àngel Gómez

La Clínica Salus Infirmorum, centre de referència assistencial del Pla de l’Estany, utilitzarà el nou equip Kinetec, donat pel Rotary Club Banyoles, per a la fisioteràpia i rehabilitació dels pacients intervinguts de pròtesi de genoll. Aquest aparell es fonamenta en el moviment passiu continuat i en la premissa que una articulació lesionada s’ha de moure al més aviat possible. Kinetec beneficia la curació del cartílag i dels tendons, incrementa la mobilitat de l’articulació, redueix l’estada postquirúrgica i ajuda a disminuir complicacions com la rigidesa i les adhesions, per la qual cosa augmenta la confiança del pacient, el seu benestar i autonomia.

El nou equip de rehabilitació permetrà millorar l’atenció a la població de la comarca i Banyoles, donant resposta a les necessitats que requereixen les cirurgies d’aquest tipus, tant públiques com privades, que es preveu que s’incrementaran durant aquest any.

La donació oficial es va produir ahir a la Clínica Salus Infirmorum, en un acte al qual van assistir el Dr. Àngel Gómez (gerent) i el Dr. Josep Lloveras (metge traumatòleg) en representació de la Clínica, i la Sra. Anita Haberkorn (presidenta actual), el Sr. Joan Branyas (president electe), el Sr. Joan Sala (vice-president) i el Sr. Quim Vidal (secretari) en representació del Rotary Club Banyoles.

La Clínica agraeix molt la donació del Rotary Club Banyoles, una entitat que sempre ha estat col·laboradora amb la Clínica del Pla de l’Estany, i que una vegada més ha mostrat els seus valors de generositat i empatia amb les necessitats de la societat.

Accessos directes - Salus